Overraskelsesløp 2021

Mandag 7/6 blir det o-løp for alle medlemmer i EOK, andre bosatt i Eigersund kommune (og hvis smittevernreglene oppmykes, også for alle andre som har lyst.) Smittevernregler IHHT gjeldende bestemmelser for tidspunktet.

Når: 
Første start 17.30
Brytetid: 19.30

Hvor:
I fantastisk, jomfruelig (og foreløpig hemmelig) terreng.

Terreng:
Løpet går i et fantastisk terreng der det aldri før har vært o-løp. Store områder er svært lettløpt og innbyr til høy fart for de spreke og mindre slit for oss andre. Deler av området kan minne litt om høyfjellsterreng. Enkelte store myrer er våte En hel det snaufjell, så piggsko anbefales. Det er noen ålreite sauer i området, hvis hensyn til disse, steng alle grinder og benytt gjerdeklyverne der disse står. Hekkende storfugl kan en også komme over. Styr eventuelt unna reir og unger.

Kart:
Kartet som benyttes er et utsnitt fra Mapant, så kvaliteten er langt fra godkjent norm. Målestokk 1: 5000. Kurvebildet er rimelig bra. Skrenter og stup stemmer også ganske godt, men disse er tegnet inn ganske grove. Kartutsnittet har fått en oppdatering med en del myrer og stier i løpsområdet, men vær overbærende for mangler her. Steiner er IKKE inntegnet på kartet. Noen gjerder er med, andre ikke. Kartet skiller ikke mellom snaufjell og mark.

Det anbefales å konsentrere seg mest om kurveorientering og i de flateste områdene er det lurt å titte på kompasset. På grunn av kartes beskaffenhet blir postene plassert lett synlige.

Løyper:
Lang: Ca. 3,9 km. 16 poster
Mellom: Ca 2,9 km 13 poster
Kort: Ca 2,0 km 10 poster
Kort lett: Ca 1,7 km 10 poster
Ny: Ca: 1 km 7 poster

Påmelding:
I Eventor senest mandag kl. 12, men gjerne så tidlig som mulig for oversikt over kart-trykkingen.

Samlingsplass:

Løpet går av stabelen 33740,15 fot fra Gruset og kjøretiden er beregnet til ca. 792 sekunder og 43 hundredel.

Hvor samlingsplassen/start er offentliggjøres lørdag 5/6EOK’s facebookside eventuelt på SMS forespørsel til tlf 45411933 , men den nysgjerrige kan jo i mellomtiden begynne å kjøre ruter ut fra Gruset og måle.

Vær:
Velkommen til overraskelsesløpet (med bademulighet?) i godt?? sommevær.