Mange toppresultater på Fotland.

Egersund OK og Dalanekommunenes BIL, arrangerte onsdag 10. april bedrifts o-løp på Fotland. Samlingsplass, start og mål var på kommunens fyllplass ved skytebanen. Løypene gikk på kryss og tvers i terrenget mot RV 44 og Tengs. Løypeleggerne Kenneth og Arvid Mydland fikk svært mye skryt for gode løyper. I det fine, men noe kalde været, var det svært bra oppslutning, med 103 startende damer, og 214 startende menn. Geir Frøytlog, Jorunn Hadland, Ingunn Voilås og Kjetil Torgersen vant alle sin klasser.

Det må også framheves at 15 år gamle Edvin Aakre, som startet i H16-40, var 10 minutter bedre enn vinneren i denne klassen. I D-Trim, med 31 deltakere, var 13-14 jentene våre, Julie Helland og Karine Aa. Torgersen, bedre enn alle bedriftsløperne. Vi takker ellers skytterlaget for god tilrettelegging med åpen bom. I resultatlisten tas det også med løpere som ellers løper for EOK, samt andre med tilhørighet til Dalane.