EOK 60 ÅR


EOK kan i 2021 markere at det er 60 år siden klubben ble opprettet og dette ønsker vi å feire. Corona har i over ett og et halvt år lagt store restriksjoner på hva som har vært mulig å få til av sosiale sammenkomster, og nå som restriksjonene er fjernet ville det derfor vært ekstra hyggelig å kunne møtes igjen til litt sosialt samvær. 

Markeringen vil være todelt der de under 18 år vil få tilbud om et eget arrangement som de selv får være med å bestemme hva skal være. Klubben vil sponse et slikt opplegg, men hva slags arrangement dette vil bli er ennå ikke bestemt.

Medlemmer over 18 år med følge ønsker vi å invitere til en jubileumsmiddag på Grand hotell i Egersund. Jubileumsmiddagen vil finne sted lørdag 6. november kl. 19.00. Det vil da bli servert en treretters middag som vil være sponset med kr 250 av klubben. Drikke må bestilles og betales av den enkelte. Det vil være en egenandel på middagen som er satt til kr. 340 pr. person.  

Pent antrekk.

De som ønsker å delta på jubileumsmiddagen må melde seg på ved å sende en e-post til: bjorn.vidar.gunvaldsen@dabb.no eller en SMS til 92852736 med navn og antall deltakere. Samtidig med påmeldingen betales egenandelen på kr. 340 pr. person til følgende konto nummer: 2801.54.75171.
Merk betalingen med jubileumsmiddag.
PÅMELDINGSFRIST fredag 8. oktober

Håper at mange vil være med på feiringen 

EOK styret

Meny

FORRETT

Marinert sirdalsørret, gresskarpuré og parmesancrisp.

Allergen – fisk og melk


HOVEDRETT

Indrefilet av okse fra Prima Jæren, grateng av søtpotet, løk og bacon.

Allergen – melk


DESSERT

Eplekompott av epler fra Hardanger, med eplekrumble og lokal vaniljeis fra Il gelato. 

Allergen – melk og gluten


Er det noen allergikere som vil delta og som reagerer på innhold i maten så kan menyen tilpasses. Vi må i så fall vite hvem dette er og fint om dette blir lagt inn som kommentar ved påmelding.